Тази седмица част от жените във Фермата“ най-накрая получиха това, за което най-силно

...
Тази седмица част от жените във Фермата“ най-накрая получиха това, за което най-силно
Коментари Харесай

Жените от „Фермата“ се молят за маникюр


Тази седмица част от дамите във „ Фермата “ най-накрая получиха това, за което най-силно мечтаеха – да се поглезят и да си напомнят едно от нещата, без които във външния свят не могат да живеят – оформянето на хубав маникюр. Това се случи с помощта на историческия куиз, който се разигра в стопанството и където право да дават отговор на въпроси имаха единствено дамите.

Едни против други се изправиха две тройки жени – семейните фермерки – Ваня, Милена и Роси, и свободните– Радилена, Лилия и Александра. След като дадоха повече правилни отговори, несемейните девойки бяха сюрпризирани и с новината каква е огромната премия.

Ентусиазмът на победителките беше в действителност огромен. Единствената, която се оказа, че е попаднала в непозната територия, беше филоложката Александра. Къдрокосата девойка  изненадващо разгласи пред всички, че във „ Фермата “ за първи път ще разбере какво е да ти оформят маникюр. Никога до момента Алекс не си била разрешавала сходно наслаждение, защото й се коствало доста скъпо и не мислела, че разполага със средства, с които да си го обезпечи. Оказа се, че ходенето на коафьор също не е честа процедура в живота й.

Така, с голяма наслада, Александра, Радилена и Лилия се оставиха в ръцете на двете маникюристки, които оформиха и лакираха ноктите им.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР